SKY Bar

Geniet sky-high van een indrukwekkend uitzicht in de exclusieve SKY Bar, de kroon op SKY Tower One. Nippend van een glas champagne of van een zomerse cocktail kunt u er op maar liefst 90 meter hoogte in gezelschap urenlang vertoeven, en de zon langzaam in de zee zien ondergaan.

De SKY Bar bereikt u via de SKY lobby met uw persoonlijke clubcard, waardoor u hier steeds rustig kan genieten.

SKY Lobby

De impressionante lobby van SKY Tower One is een plaats van verpozing waar uw gasten in stijl worden ontvangen door de conciërge en naar de juiste verdieping worden begeleid. Deze inkomhal van 6 meter hoog geniet een high-end afwerking en is een toonbeeld van de grandeur die Sky Tower One verdient.

Uw rust en privacy wordt gemaximaliseerd door het supersnelle en intelligente liftensysteem, dat enkel met een clubcard kan worden bediend.

SKY Health Center

Ervaar het summum van ontspanning op meer dan 80 meter hoogte in SKY Health Center: met uw persoonlijke clubcard bent u op de 25ste verdieping in SKY Tower Two steeds van harte welkom in de ultramoderne fitness.

U vindt er niet alleen een uitgebreide fitnesscenter maar ook heerlijke wellnessfaciliteiten zoals sauna, hammam... Sporten en relaxen doet u hier met een exclusief zicht over de skyline van Oostende.

Semi-private garden

Dankzij de weldoordachte positionering van de gebouwen vindt u in het hart van SKY District een uiterst aangenaam groen binnenplein. Overdag is het plein open voor het publiek en biedt het de dynamiek die bij SKY District past.

's Avonds wordt deze semi-private binnentuin voor uw rust en privacy afgesloten.

SKY Clubcard

Woont u in SKY District? Dan geniet u met uw clubcard van een onbeperkte toegang tot het liftensysteem, de SKY Bar en het SKY Health Center. Zonder clubcard kan u geen gebruik maken van de lift en begeleidt de conciërge u naar de juiste verdieping.

Bent u geen resident? Dan kan u een clubcard aankopen en genieten van de fenomenale zichten in de SKY Bar en van de oase van rust en ontspanning in het SKY Health Center. Enkel met een clubcard kan u van deze exclusieve luxuries genieten.