Living in style

Uw bezoek wordt in stijl ontvangen door de conciërge in de impressionante SKY Lobby. Alle materialen in uw SKY appartement stralen degelijke klasse uit, net zoals de kwaliteitskeuken en comfortabele badkamer. Uw extra large terras is een aangename leefruimte die u gerust als buitenwoonkamer kan beschouwen.

Voor de ultieme ontspanning gaat u met uw clubcard naar het SKY Health Center. Nadien geniet u van een glas in de SKY Bar, en geniet u van de exclusieve zichten op stad en zee.. Het is slechts een impressie van the luxurious life dat u in SKY District te wachten staat.

Sublime views

Toren mee op de hoogtes van SKY Towers. Laat u in de sereniteit van uw extra large privéterras verblinden door het fenomenaal schouwspel van het bruisende city life enerzijds, en van het eindeloos zeezicht anderzijds.

De stijlvolle floor-to-ceiling gevels en extra large terrassen zetten deze ongeëvenaarde combinatie van fenomenale uitzichten kracht bij en maken het concept 'city life aan zee' compleet.

 

SKY Duplex Mezzanines

In de SKY Duplex Mezzanines woont u in hét referentiepunt van SKY Towers. Dankzij de dubbele bouwlaag wordt het ruimtelijk gevoel hier gemaximaliseerd en krijgt het begrip luxueus wonen een volledig nieuwe dimensie. Hier waant u zich in Londen of New York, met de zee aan de voet van uw luxeresidentie.

Extra large terraces

Voor welke SKY residence u ook kiest, in elk appartement geniet u van een ruim terras voor een optimaal buitenleven aan zee. De terrassen zijn zongericht en worden afgewerkt met glazen balustrades voor een maximaal zicht op de stad en de zee. De houten vloer (in bankirai of gelijkwaardig) biedt kwalititeit en brengt sfeer op het terras.

Wonen in SKY District?

Heeft u interesse in één van onze SKY residences? Wij maken u graag wegwijs door ons ruime aanbod aan appartementen in SKY District. Vul hier uw voorkeuren in en wij matchen u snel met de woning van uw dromen!

Vind uw droomappartement