Maak kennis met SKY Garden One in de tweede fase van het project SKY District. Hier beleeft u een uniek samenspel van stad en zee met een onbelemmerd zicht op de groene binnentuin, op zijn beurt geflankeerd door de twee ranke SKY Towers die de skyline van Oostende zullen herdefiniëren.

De elegante architectuur vloeit naadloos over in de natuurlijke glooiingen van de binnentuin. Een wandeling door dit prachtige stukje groen leidt u op ontspannende wijze naar het verkeersluwe plein met zowel stad, zee als winkels op wandelafstand: een ongeëvenaard gevoel van vrijheid in the city, u beleeft het in SKY Garden One.

Geheel in het concept van ‘city life by the sea’ wordt de strakke architectuur met witte omlijstingen en glazen balustrades geaccentueerd door bronzen details die het luxueuze karakter van SKY Garden One en zijn SKY residences in de verf zetten.

Dankzij de inpandige terrassen in SKY Garden One geniet u hier van de vroege lente tot het late najaar van het buitenleven. De glazen balustrades maximaliseren het rustgevende, groene uitzicht op de binnentuin.

Sky Garden One - Availability