Met zijn bevoorrechte ligging langs het Mercatordok en het ontspannende zicht op de jachtboten, voelt u zich in SKY Harbour één met de zee maar ook met het bruisende leven van dé stad aan zee. Niet alleen de vlotte bereikbaarheid maar ook het ruime palet aan activiteiten maakt van Oostende een bijzonder aantrekkelijke kuststad.
Hier geniet u 365 dagen volop van al het moois dat het leven aan zee te bieden heeft.

Aan de rechterzijde van SKY Tower One (= fase één) komt SKY Harbour, dat met zijn vijftien bouwlagen een fascinerend hoogteritme rondom het groene hart van SKY District zal vormen. SKY Harbour bestaat uit 86 ruime doorzonappartementen met 2 of 3 slaapkamers en woonoppervlaktes van 90 tot 163m².

Geheel in het concept van ‘city life by the sea’ wordt de strakke architectuur met witte omlijstingen en glazen balustrades geaccentueerd door bronzen details die het luxueuze karakter van SKY Harbour en zijn SKY residences in de verf zetten.

Langs de jachthaven geniet u vanop uw ruime extra-large zonneterras van een grenzeloos zicht op het water en de stijlvolle jachtboten. De vakantiesfeer is hier nooit ver weg. Beneden stapt u buiten op het verkeersluwe plein met zowel stad, zee als winkels op wandelafstand. The sea loves this city, u zal het zelf ervaren…

Het SKY District omvat veel meer dan enkel woongelegenheid. De bedoeling is om op deze schitterende locatie tussen het centrum, de haven, het strand en het station een volledig nieuwe buurt te creëren, als het ware een ‘city in the city’. Een uitnodigende plaats met ruimte voor kantoren, winkels, horeca, parkeergelegenheid, groene ruimte en ontspanning.
Kortom, een buurt waar het heerlijk vertoeven wordt…

SKY Harbour - Availability