Elk lid van het bouwteam werkt met een duidelijke visie aan SKY District:
deze nieuwe stad in de stad wordt gebouwd dóór mensen vóór mensen.
Work. Live. Play. 

Vastgoedgroep Degroote is een begrip aan de kust. Met meer dan 40 jaar ervaring in projectontwikkeling en aannemerij werken Xavier Degroote en zonen Jan en David elke dag gepassioneerd en gefocust aan de uitbouw van hun vastgoedgroep. Samen met hun uitgebreid team van gedreven medewerkers realiseren zij niet alleen uitstekende investeringen, maar creëren ze ook levensvreugde in de authentieke omgeving van de Belgische kust.

Sinds het bestaan van Vastgoedgroep Degroote realiseerde de familie reeds 600 woningen en bijna 4000 appartementen. Ze besteden hierbij enorm veel aandacht aan de architectuur van de gebouwen en houden rekening met de toekomstige noden van de stad en en zijn inwoners. Dankzij hun A tot Z-structuur, waarbij de groep zowel als eigenaar van de grond, aannemer en projectontwikkelaar optreedt, kunnen klanten rekenen op één aanspreekpunt. De groep is bijzonder solvabel met een laag risicoprofiel, waardoor het bedrijf een groot vertrouwen bij de grootbanken geniet, wat zich ook weerspiegelt in zekerheid voor hun klanten en leveranciers.

Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 1000 gerealiseerde projecten heeft ARCAS ARCHITECTS een internationale reputatie op het gebied van residentiële vastgoedprojecten en hotels. Het bureau voor architectuur en urbanisatie heeft drie vestigingen in Knokke-Heist, Parijs en Gdansk en wordt geleid door de vennoot-architecten Bart Chielens, Bernard Van Eecke, Nico Verstuyft, Steve Herzeel, Maurice Culot en William Pesson.

Wij creëren oplossingen op maat voor de professionele ontwikkelaars en houden hierbij rekening met de maatschappelijke context, klimaat en cultuur.
- Bart Chielens

De realisaties strekken zich uit van villa-appartementen tot woontorens, van beach resorts tot woonzorgcentra en van villawijken tot multifunctionele stadskernen. De kracht van het bureau ligt in een totaalaanpak die de samenhang van het stedenbouwkundig concept en de architectonische uitstraling combineert. Dit resulteert telkens opnieuw in een herkenbaar project met sterke identiteit.

LAND landschapsarchitecten is gespecialiseerd in publieke en collectieve ruimtes. De ontwerpen van LAND kenmerken zich door eenvoud en vakmanschap met een stevige landschappelijke onderlegger.

Onze projecten kenmerken zich door eenvoud en vakmanschap, met een stevige landschappelijke onderlegger.
- Koen Hauspie

Het team bestaat uit landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. LAND werkt vaak in team aan multidisciplinaire projecten, waarmee reeds bijzondere projecten zijn gerealiseerd en vele prijsvragen zijn gewonnen.

Sweco geeft vorm aan de steden en gemeenschappen van morgen. Hun werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten. Met 14.500 medewerkers in Europa voeren zij wereldwijd projecten uit in 70 landen.

SKY Towers werd door ons begeleid met het oog op de realisatie van een kwalitatief hoogstaande hoogbouw die meerwaard biedt op vlak van milieu.
- Sofie Heirman

SKY Towers werd door Sweco begeleid met het oog op de realisatie van een kwalitatief hoogstaande hoogbouw met meerwaarden op vlak van milieu in ruime zin. Zij zorgden ook voor het mobiliteitseffectenonderzoek (MOBER) en de project-m.e.r.-screening met een heldere voorstelling van de milieueffecten.

Cobe Ingenieurs bestudeert, ontwerpt en begeleidt de stabiliteit en structuren voor gebouwen. De structuur is immers de basis van elk project en dient op een efficiënte en duurzame wijze ontworpen en gebouwd te zijn. Hun studiewerk gebeurt daarom met bijzondere aandacht voor de ambities van elk project en de interactie met de ontwerppartners om te slagen in een optimaal structureel ontwerp.

VK Architects & Engineers is een multidisciplinair ontwerp- en studiebureau dat zijn kennis en expertise ten dienste stelt van zowel private als publieke klanten. Gepassioneerd door geïntegreerd ontwerpen helpen hun creatieve experten mee aan het ontstaan van grensverleggende projecten. Met innovatieve concepten bouwen ze mee aan de ontwikkeling van een duurzame toekomst.